sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Torielämää viikonloppuisin

Kauppakeskukset haluavat nykyään pysytellä politiikasta erossa eivätkä salli vaalikampanjointia omissa tiloissaan.Siksi tämä kevät on vienyt minut (123)  useaan otteeseen Karhulan torille.

Karhulan tori on hyvä paikka ihmisten kohtaamiseen. Siellä väkeä riittää, useat jäävät mielellään juttusille ja kertoilevat omia ajatuksiaan kaupungin tilasta sekä sen kehittämisestä. On ollut tarpeellista ja mielenkiintoista kuulla niistä ongelmista, joita ihmisten arjessa on ollut sekä niistä toiveista, joita karhulalaisilla on. Vielä ensi lauantaina, 8.4., olemme tavattavissa Karhulan torilla. Tervetuloa silloin kaikki,  joukolla meitä tapaamaan!

Eilen grillatun makkaran tuoksu toi teltallemme ennätysmäärän väkeä. Ainakin 350 makkaraa meni, joten syöjien ja seuralaisten luku nousee varmasti yli neljän sadan. KD:n väkeäkin oli paikalla toistakymmentä. Yksi uskollisimmista, vaalityötä tekevistä meidän joukossamme on iki-ihana Esko Almgren, Poliitikko isolla P:llä. Hän sukkuloi toriväen keskellä tottuneesti ja jakoi KD:n esitteitä. Esko aikoo tämän valtuustokauden jälkeen, siis 52 vuotta taukoamatta kestäneen valtuustokautensa jälkeen jättäytyä pois aktiivipolitiikon osasta. Hän ei enää tule tekemään omaa kampanjaansa, mutta meidän muiden suurena ilona ja rautaisena tukena hän vielä jatkaa. Siitä olemme onnellisia!...